روش های خشک کردن زرشک در خانه
به گزارش مجله جام جهان، به گزارش خبرنگاران به نقل از بیتوته،زمانی که خشک شدند زرشک ها را داخل ظرف درداری بریزید و داخل یخچال و یا فریزر قرار بدهید تا سیاه نشوند.

جهت دریافت خدمات پتینه کاری سقف با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.
روش های خشک کردن زرشک تازه در خانه
- ابتدا شاخه های زرشک را در مکانی تاریک که هوا در آن جریان داشته باشد آویزان کنید بعد از چند روز زرشک ها خشک می شوند آن ها را از شاخه هایشان جدا کنید و بسته بندی کنید اجازه بدهید دانه های زرشک کاملا خشک شوند، که در مدت نگهداری خراب نشوند.
- در این روش زرشک ها خشک رنگ می شوند.
- می توانید زرشک ها را در آفتاب خشک کنید هم به صورت شاخه ای هم به صورت دانه شده البته این باعث سیاه شدن و بد رنگ شدن زرشک ها می گردد.
- در این روش زرشک ها قرمز آتشی نمی شوند، ابتدا زرشک ها را دانه کنید و بشویید. زرشک ها را در آبکش بریزید و اجازه بدهید آب آن ها برود زمانی که آب آن ها رفت روی پارچه ای تمیز و خشک پهن کنید و در سایه داخل محیط خانه قرار بدهید تا خشک شوند. برای خشک شدن سریع زرشک ها می توانید از پنکه بهره ببرید.
- در مدت زمان خشک شدن، زرشک ها را زیر و رو کنید تا کامل خشک شوند اگر برخی از زرشک ها چسبیده اند تا می توانید جدایشان کنید ولی اگر نشد مسئله ای ندارد. زمانی که کاملا خشک شد آن ها را بشویید تا هم جدا شوند و هم اگر گرد و غباری روی آن ها است از بین بروند.
- سپس زرشک ها را داخل سبد بریزید و اجازه بدهید آب آن ها برود، نگران نباشید در این مرحله به مدت یک روز زرشک ها خشک می شوند.
انتشار: 12 آبان 1399
بروزرسانی: 12 آبان 1399
گردآورنده: shahjahanfaroj.ir
شناسه مطلب: 766
به "روش های خشک کردن زرشک در خانه" امتیاز دهید
دیدگاه های مرتبط با "روش های خشک کردن زرشک در خانه"
* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید