کسب یک امتیاز در زمین حریف نتیجه بدی نیست
به گزارش مجله جام جهان، به گزارش خبرنگاران، مجتبی حسینی عصر آدینه پس از تساوی بدون گل تیمش برابر گل گهرِ مطرح کرد: در هفته چهاردهم تیم ها شناخت خوبی از هم دارند و می دانستیم اینجا یک بازی دشواری داریم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تیم گل گهر یک خط حمله خیلی قوی دارد و فلسفه سرمربی گل گهر فوتبال رو به جلو است، می دانستیم که باید این مساله را کنترل بکنیم.
حسینی در خصوص این ملاقات اعلام کرد: به نظرم یک بازی خیلی خوبی از آب در آمد، علی رغم اینکه بازی گل نداشت، ما موقعیت خیلی زیادی به حریف ندادیم و سعی کردیم در ضد حمله ها و حفظ توپ در زمین حریف بتوانیم خودمان را صاحب موقعیت بکنیم، به هر حال در این زمین یک امتیاز هم برای ما نتیجه بدی نیست.
حسینی در خصوص نظر سوال خبرنگار که پرسید در ابتدای نیمه دوم به نظر می رسید تیمتان دچار مشکل شد و فشار زیادی گل گهر آورد، ولی در ادامه فرایند بهتر شد، توضبح می دهید مطرح نمود: با توجه به اینکه تیم گل گهر یک تعویض خوب انجام دادند، یک بازیکن بازی ساز و یک هافبک رو به جلو اضافه کردند، این مساله در 10 - 15 دقیقه نیمه دوم یک مقدار نظم ما را به هم زد تنوع حرکتی آن تیم را بیشتر کرد. بعد از آن ما دوباره تیممان شناخت پیدا کرد و توانستیم راههای آنها را ببندیم، ما هم در این بازی واقعاً به دنبال بازی رو به جلو بودیم، اگر فرصت گیرمان می آمد، از آن نمی گذشتیم و دنبال این بودیم که به گل برسیم.
این مربی در رابطه با سوال خبرنگاری که پرسید با توجه به اینکه تیم نفت چند هفته هست که خوب نتیجه می گیرد، فرایند ادامه کار را با نفت را چطور می بینید؟ پاسخ داد: واقعیت این است که ما یک تیم جوان هستیم و بچه های با انگیزه ای داریم و کار و کوشش می کنیم.
وی ادامه داد: بچه ها واقعاً با دل و جانشان برای تیم کار می نمایند، امیدوارم مسئولان این مسائل را ببینند، به این تیم یاری نمایند و اجازه ندهند تیم بر اثر مسائل اقتصادی و امکاناتی وارد افت بشود. توانمندی من و بازیکنانم در یک حدی هست، مسئولان باید حتماً به فکر این بچه ها باشند. جا دارد از میزبانی باشگاه خوب گل گهر تشکر داشته باشم و تبریک بگویم بابت این تیم خوبی که دارند.
منبع: خبرگزاری مهر