خورشت هویج با آلو، بدون گوشت
به گزارش مجله جام جهان، این خورشت طرز تهیه بسیار ساده و راحتی دارد و در کمترین زمان ممکن تهیه می گردد و شما می توانید به راحتی آن را در خانه به همراه یک پلو خوشمزه سرو کنید.
خورشت هویج با آلو بدون گوشت یکی از روش های تهیه این غذا است که بسیار سریع و راحت تهیه می گردد. برخی اوقات شاید از خوردن گوشت و مرغ خسته شده باشید و دوست دارید غذای راحت و فوری را تهیه کنید. پیشنهاد ما خورشت هویج با آلو بدون گوشت است و برای کسانی که گیاه خوار هستند یا منع مصرف گوشت و مرغ دارند نیز مناسب است. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
- پیاز 1 عدد
- لپه 1 پیمانه
- گوجه فرنگی 4 عدد
- رب انار ملس 1 قاشق غذاخوری
- هویج 3 عدد
- آلو خورشتی 7 عدد
- زعفران دم نموده غلیظ به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، دارچین، فلفل قرمز و ادویه کاری به اندازه لازم
طرز تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
مرحله اول
برای تهیه این خورشت ابتدا باید لپه را یک ساعت خیس کنید تا نفخ آن از بین برود. سپس داخل یک قابلمه کمی آب و نمک بریزید تا فقط جوش بیاید و قل بزند و کف روی آن را بگیرید و آبکش کنید. این کار باعث از بین رفتن بوی بد آن می گردد.
مرحله دوم
در ادامه پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید. داخل یک تابه یا قابلمه کمی روغن بریزید و پیاز را به همراه ادویه های گفته شده اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پیاز کمی سبک و شیشه ای گردد. در ادامه لپه را اضافه کنید و تفت دهید.
مرحله سوم
گوجه فرنگی ها را از قبل پوست بگیرید و رنده کنید یا می توانید با گوشتکوب پوره نمایید. پوره آن را اضافه کنید و به همراه آن رب انار را نیز افزوده و تفت دهید تا آب اضافه گوجه کمی کشیده و مواد با هم سرخ شوند.
مرحله چهارم
هویج ها را پوست بگیرید و به صورت خلالی درشت خرد کنید و همراه مواد فوق تفت دهید تا کمی نرم گردد. روی مواد آب داغ بریزید و ابتدا حرارت را بالا ببرید تا به جوش بیاید. سپس در قابلمه را بگذارید و اجازه دهید تا نیم ساعت خورشت جاافتاده گردد. در 15 دقیقه انتهایی آلو ها را که از قبل خیس کردید به همراه آب آن و کمی زعفران به خورشت اضافه کنید و بگذارید تا آلو ها نرم شوند.
اگر به دستور پخت خورشت های ایرانی علاقه دارید، طرز تهیه تاس کباب با گوشت چرخ نموده را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه خورشت هویج با آلو بدون گوشت
- می توانید به جای رب انار از رب نارنج نیز بهره ببرید.
- لپه را زیاد سرخ نکنید زیرا باعث می گردد خورشت شما دیر بپزد.
- می توانید از چوب دارچین یا پودر آن بهره ببرید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی بیشتر، طرز تهیه سریع ترین شیرینی با دو قلم جنس را بخوانید.
منبع: پیام دلتا