طرز تهیه شاورمای خوشمزه در خانه

به گزارش مجله جام جهان، نمی توان از این غذای لذیذ عربی گذشت، در اینصورت کافیست شاورمای مرغ را بپزید.

طرز تهیه شاورمای خوشمزه در خانه

جهت دریافت خدمات پتینه چیست با گروه ساختمانی آبان در ارتباط باشید. هر گونه خدمات رنگ آمیزی با تکنیک های مدرن پتینه کاری را به ما بسپارید.

به گزارش خبرنگاران به نقل از پارسینه

طرز تهیه شاورمای مرغ

مواد لازم

سینه مرغ 450 گرم

سیر 4 حبه متوسط

ماست یک الی یک و نیم قاشق غاخوری

پیاز یک عدد

پودر زنجبیل یک چهارم قاشق چایخوری

پودر زیره یک چهارم قاشق چایخوری

لیموترش یک عدد کوچک

روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری

سرکه سفید نصف قاشق غذاخوری

نان پیتا 4 الی 6 عدد

فلفل سیاه، فلفل قرمز، نمک و روغن به میزان لازم

نکته: به جای چهار حبه سیر از یک چهارم قاشق چایخوری پودر سیر نیز می توان استفاده کرد.

دستور طبخ

پوست فیله مرغ را بگیرید و آن را به صورت خلالی خرد کنید. اگر فیله ضخیم بود، آن را از ارتفاع به دو قسمت برش بزنید.

ماست، آب لیموترش، سرکه، روغن زیتون، پیاز خلال شده یا پودر پیاز و تمام ادویه ها را با یکدیگر مخلوط کنید.

تکه های مرغ را به سس آغشته نموده و در ظرفی قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و به مدت سه الی چهار ساعت در یخچال بگذارید تا مرغ کاملا مزه دار گردد.

سس اضافی مرغ ها را بگیرید و خلال های پیاز را از آن ها جدا کنید.

در یک ماهیتابه مقداری روغن و پس از داغ شدن آن، تکه های مرغ را سرخ کنید. در این مرحله حرارت باید ملایم باشد تا تکه های مرغ کاملا مغز پخت شوند.

مقداری از سس را روی هر یک از نان های پیتا پخش کنید.

مقداری از شاورما را روی نان قرار داده و لقمه کنید.

یک ماهیتابه را روی حرارت ملایم قرار دهید و صبر کنید تا گرم گردد. اکنون لقمه ها را بدون روغن در ماهیتابه تفت دهید تا حالت تست پیدا کند.

شاورما آماده است و می توانید آن را سرو کنید.

منبع: جام جم آنلاین
انتشار: 27 دی 1399 بروزرسانی: 27 دی 1399 گردآورنده: shahjahanfaroj.ir شناسه مطلب: 915

به "طرز تهیه شاورمای خوشمزه در خانه" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه شاورمای خوشمزه در خانه"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید