جار کیک شکلاتی، یک عصرانه متفاوت
به گزارش مجله جام جهان، جار به معنی قوطی شیشه ای است و چون کیک و انواع فیلینگ در آن قرار می گیرد و به جار کیک معروف شده است.
جار کیک شکلاتی یکی از کیک های خوشمزه و ساده است که می توانید آن را به راحتی تهیه کنید. جار یعنی ظرف بلوری و شیشه ای و چون این نوع از کیک ها داخل این ظروف تهیه می شوند به آن جار کیک می گویند. می توانید از لیوان های شیشه ای یا یک بار مصرف برای تهیه این کیک بهره ببرید. می توانید برای تهیه این کیک از کیک های آماده بهره ببرید یا خود پایه کیک را در خانه تهیه کنید. با خبرنگاران همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه (کیک)
- تخم مرغ 2 عدد
- شکر 1/2 پیمانه
- شیر 1/2 پیمانه
- روغن مایع 1/4 پیمانه
- آرد 1 پیمانه
- بیکینگ پودر 1 قاشق چای خوری
- وانیل 1 قاشق چای خوری
مواد لازم برای کرم مخصوص
- شیر 2 پیمانه
- آرد 1.5 پیمانه
- نشاسته 1.5 قاشق غذاخوری
- شکر 1/2 پیمانه
- پودر کاکائو 2 قاشق غذاخوری
- خامه 2 قاشق غذاخوری
- شکلات تخته ای 50 گرم
طرز تهیه جار کیک شکلاتی
مرحله اول
برای آنکه تخم مرغ بوی زهم ندهد آن را به همراه وانیل و شکر هم بزنید تا کرم رنگ و حجم آن دو برابر گردد. شیر و روغن مایع را هم به ترتیب بریزید تا مایه یک دستی داشته باشید. آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و2 بار الک کنید و کم کم داخل مواد تخم مرغی بریزید و به صورت دورانی ترکیب کنید تا آرد کاملا با مواد تخم مرغی مخلوط گردد.
مرحله دوم
مواد را در حد مخلوط شدن و در حد چند ثانیه هم بزنید. مواد آماده را در هر قالبی که دوست دارید بریزید و 40 دقیقه در فر 180 درجه سانتیگراد بگذارید. برای آنکه بفهمید کیک شما پخته است یا نه یک خلال دندان داخل کیک فرو کنید و اگر مواد به خلال دندان نچسبید کیک شما آماده است. کیک را بعد از پختن از قالب خارج و اجازه دهید تا خنک گردد.
مرحله سوم
همه موادی که برای تهیه کرم گفته ایم در ظرفی بریزید به غیر از خامه و شکلات تخته ای. با همزن دستی بزنید تا مخلوط گردد و مواد را روی حرارت قرار دهید و تا جایی که غلیظ گردد مواد را هم بزنید. شکلات تخته ای را که از قبل به صورت بن ماری آب نموده اید به همراه خامه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست گردد. کرم را در یخچال بگذارید تا خنک گردد و بعد با همزن برقی بزنید تا یکدست گردد و داخل قیف بریزید.
مرحله چهارم
لیوان ها یا ظرف های بلوری را که آماده نموده اید بیاورید. کیک ها را با ته لیوان یا کاتر به صورت دایره ای برش بزنید و داخل لیوان بگذارید از کرمی که تهیه نموده اید روی کیک بریزید. اگر دوست دارید موز یا توت فرنگی روی آن بگذارید لایه لایه تا پر گردد لایه آخر هم از کرم بزنید و با میوه تزیین کنید.
نکات کلیدی
- می توانید از کرم ساده یا خامه ای برای تهیه این جار کیک بهره ببرید.
- بیسکویت پودر شده هم می توانید بریزید.
- اگر جار کیک شکلاتی را چند ساعتی در یخچال بگذارید کیفیت آن بالاتر می رود.