طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی)؛ مخصوص صبحانه به روشی ساده!

به گزارش مجله جام جهان، صبحانه یک وعده غذایی بسیار مهم است. برای یک روز پر انرژی و شاد، برترین کار این است که روز خود را با یک صبحانه خوشمزه و مقوی آغاز کنید. برخی روزها وقت زیادی برای تهیه صبحانه ندارید و دلتون یه صبحانه سریع و خوشمزه می خواد. علاوه براین دلتون می خواد تنوعی ایجاد کنید و کره و پنیر و مربا رو کنار بگذارید و صبحانه متفاوتی رو نوش جان کنید.

طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی)؛ مخصوص صبحانه به روشی ساده!

این صبحانه میتونه پنکیک یا یه فرنچ تست فرانسوی خوشمزه باشه! که تو خیلی از کافه ها تو منوی صبحانه هاشون هست!

و حالا براتون آموزش فرنچ تست رو آماده کردم تا در منزل به راحتی تهیه کنید و لذت ببرید.

مواد لازم جهت تهیه فرنچ تست فرانسوی:
نان تست 6 تا 8 عدد
شیر یک پیمانه
تخم مرغدو عدد
شکر قهوه ای یا سفید 3 یا 4 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
دارچین 1/2 قاشق غذاخوری
وانیل1/4 قاشق چای خوری
عسل یا سیروپ برای سرو فرنچ تست

1- تخم مرغ ها رو در ظرفی بشکنید. وانیل رو اضافه کنید.

2- هم بزنید تا تخم مرغ ها از لختگی دربیان. بعد شیر رو به تخم مرغ و وانیل بفزایید و هم بزنید.

3- سپس شکر قهوه ای و بعد از آن دارچین را اضافه کنید.

4- نمک رو اضافه کنید و مواد رو کاملا با هم مخلوط کنید و هم بزنید.

5- کمی کره رو در تابه ای بریزید و تابه رو روی حرارت قرار بدید. نان های تست رو ابتدا در مخلوط شیر و تخم مرغ بگذارید و به این مخلوط آغشته کنید و نان را برگردانید تا طرف دیگر نان هم آغشته به ترکیب تخم مرغ و شیر گردد.

7- سپس نان های تست را در تابه ای که کره را گرم کردید قرار بدید تا سرخ گردد. وقتی یک طرف نان تست سرخ شد برگردانید و سمت دیگر نان را هم سرخ کنید.

8- همه نان ها رو آغشته به مخلوط شیر وتخم مرغ کنید و در تابه سرخ کنید.

به همین سادگی شما یه صبحانه خوشمزه و هیجان انگیز دارید! دیدید چقدر راحت و سریع آماده میشه!!

نکته های مهم در تهیه فرنچ تست:

  1. نان های تست نباید زیاد در مایع تخم مرغ و شیر باقی بمونن. همان زمانی که می خواهید سرخ کنید نان ها رو در این مخلوط قرار بدید و وقتی آغشته شد سریع خارج کنید و در کره سرخ کنید. وگرنه نان ها نرم و له میشوند و دیگه به خوبی سرخ نمیشن و شکل نمیگیرن.
  2. سعی کنید از نان تستی که کمی بیات شده بهره ببرید.
  3. هر بار که نان رو سرخ میکنید اگر احتیاج بود میتونید کره اضافه کنید.
  4. بعد از پختِ نان ها میتونید فرنچ تست رو با عسل، سیروپ، شیره درخت افرا، مربا، شکلات و حتی خامه سرو و میل کنید.
  5. ترکیبش با موز، توت فرنگی و میوه هم بسیار خوشمزه و خوش طعم است.

این صبحانه لذیذ و خوشمزه رو در مجله اینترنتی خبرنگاران از دست ندید.

منبع: اُکالا
انتشار: 2 بهمن 1400 بروزرسانی: 2 بهمن 1400 گردآورنده: shahjahanfaroj.ir شناسه مطلب: 1476

به "طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی)؛ مخصوص صبحانه به روشی ساده!" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه فرنچ تست (تست فرانسوی)؛ مخصوص صبحانه به روشی ساده!"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید