طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

به گزارش مجله جام جهان، پوره سیب زمینی ایرلندی یا کولکانون با سیب زمینی پخته و کلم پیچ درست میشه. واژه کولکانون به معنای کلم سر سفیده و یک غذای سنتی است که ایرلندی ها با گوشت درست می کنن. می تونید به جای مواد این غذا از خیلی جایگزین های دیگه بهره ببرید. مثلا به جای کلم پیچ از اسفناج، به جای شیرکره از شیر و به جای پیاز سبز از پیازچه و موسیر بهره ببرید.

طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

اگه دنبال یه غذای فرعی ساده و خوشمزه هستید کولکانون انتخاب خوبیه.

مواد مورد احتیاج:

4 عدد سیب زمینی عظیم (پوست گرفته و خرد شده)

4 قاشق غذاخوری کره

4 پیمانه کلم پیچ یا اسفناج

3 حبه سیر خرد شده

4 عدد پیاز سبز خرد شده

1 و ¼ پیمانه شیر

نمک به اندازه کافی

طرز تهیه

قابلمه را پر از آب کنید و بجوشانید و سیب زمینی ها را پوست بگیرید.

سیب زمینی ها را خرد نموده و داخل آب بریزید. شعله را کم کنید و بگذارید سیب زمینی ها به مدت 15 الی 20 دقیقه بجوشد. وقتی چنگال را داخل سیب زمینی ها فرو می کنید باید کاملا نرم و پخته باشند. سپس سیب زمینی را از آب دربیاورید و کنار بگذارید.

کره را داخل تاوه داغ کنید و کلم پیچ یا اسفناج، پیاز سبز و سیر را اضافه کنید. به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا اسفناج ها کاملا نرم شوند.

تاوه را از روی شعله بردارید و سیب زمینی و شیر را اضافه کنید.

سیب زمینی ها را با چنگال له کنید.

نمک را اضافه کنید و با کره سرو کنید

منبع: گردشبان
انتشار: 18 خرداد 1400 بروزرسانی: 18 خرداد 1400 گردآورنده: shahjahanfaroj.ir شناسه مطلب: 1181

به "طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "طرز تهیه پوره سیب زمینی به سبک ایرلندی"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید