مدیران نسبت به جنگل های زاگرس حساس باشند
به گزارش مجله جام جهان، تهران (پانا) - رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور گفت اگر چند کار اولویت دار و پراهمیت در سازمان جنگل ها وجود داشته باشد، یکی از مهمترین آن ها نجات جنگل های زاگرس است.
به گزارش مرکز اطلاع رسانی سازمان جنگل ها؛ مسعود منصور پیش از ظهر امروز در نشست هماهنگی مباحث مرتبط با ستاد ملی راهبری حمایت از جنگل های زاگرس اضافه نمود: زاگرس یکی از قدیمی ترین زیستگاه های بشری در ایران به تعداد می رود و احیای آن باید به یک مطالبه عمومی تبدیل گردد.
وی در ادامه گفت: جنگل و طبیعت زاگرس تنها مختص 11 استان کشور نیست بلکه به علت اهمیت حیاتی جنگل های زاگرس در زندگی انسان ها، حفاظت از این منبع ارزشمند که نقش بسزایی در حیات منطقه و نسل های آینده دارد، باید دغدغه و وظیفه همه دستگاه های حاکمیتی و مردم باشد.
رییس سازمان جنگل ها تاکید نمود: راه نجات جنگل های زاگرس هم افزایی همه بخش های کشور است.
وی با اشاره به دو جلسه ستاد ملی راهبری حمایت از جنگل های زاگرس به ریاست معاون اول رییس جمهوری و مصوبات ابلاغی این نشست، به چالش ها و مسائل جنگل های زاگرس اشاره نمود و گفت: جنگل های زاگرس به علت کارنمودهای مختلف در زمینه توسعه پایدار، فراوری آب و حفظ خاک و تامین امنیت غذایی از اهمیت بالایی برخوردار هستند و نباید تاخیر و یا وقفه ای در فرآیند اجرای مصوبات ستاد به وجود آید.
منصور توضیح داد: سازمان جنگل ها شیوه نامه و دستورالعمل های اجرای مصوب مرتبط با سازمان در مورد جنگل های زاگرسی را به مدیران منابع طبیعی زاگرس نشین اعلام نموده است و از مدیران خواسته نسبت به جنگل های زاگرس حساسیت های لازم را داشته باشند.
رییس سازمان جنگل ها، مراتع و آبخیزداری کشور در خاتمه اقدامات شاخص این سازمان برای ناحیه رویشی زاگرس را تهیه نقشه منابع جنگلی، هدف گذاری برای اتمام کاداستر اراضی تا خاتمه سال 1400، افزایش سطح ذخیره گاه های جنگلی، اجرای عملیات آبخیزداری، جلب مشارکت مردم، استفاده از ظرفیت های بین المللی، تشدید اقدامات حفاظتی، پایش مستمر و کنترل آفات و بیماری های جنگلی و تغییر الگو و تامین سوخت خانوارهای ساکن در این منطقه ذکر کرد.
منبع: خبرگزاری پانا