نیمرو با سس تند
به گزارش مجله جام جهان، این غذا نوعی صبحانه مکزیکی است که با سس تند و آتشین سرو می گردد.
- تعداد: 4 نفر
- زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
- 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون
- 5 عدد نان تورتیلا
- نصف پیمانه پیاز خورد نموده
- دو حبه سیر رنده شده
- 411 گرم کنسرو گوجه فرنگی
- 1 تا 2 عدد فلفل هالوپینو خرد نموده
- دو قاشق غذاخوری گشنیر خرد نموده
- 1/4 قاشق چایخوری زیره سبز
- 8 عدد تخم مرغ
- یک قاشق غذاخوری آب
- نصف پیمانه پنیر چدار رنده شده
طرز تهیه
1- در یک تابه بزرگ، دو قاشق غذاخوری روغن را گرم کنید. تورتیلاها را به ترتیب داخل روغن گرم کنید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید تا روغن آنها کشیده گردد.
2- برای تهیه سالسا، به جای مانده روغن را گرم کنید و پیازها را 2 تا 3 دقیقه تفت دهید تا سبک شوند. گوجه فرنگی ها، فلفل هالوپینو، گشنیز و پودر زیره سبز را اضافه کیند و تفت دهید. اجازه دهید مواد بجوشند. حرارت را کم کنید. مخلوط را داخل مخلوط کن بریزید. یک عدد تورتیلا را به مخلوط کن اضافه کنید و هم بزنید تا خرد گردد.
3- در یک تابه یک قاشق روغن را گرم کنید. به ترتیب تخم مرغ ها را داخل تابه بشکنید. هنگامی که سفیده ها سفت شدند، آب را اضافه کنید. در تابه را بگذارید تا تخم مرغ ها پخته شوند. حدود 4 تا 5 دقیقه کافی است.
4- تورتیلاها را داخل بشقاب بچینید. روی آنها تخم مرغ ها را قرار دهید. مقداری سالسا روی آنها بریزید. پنیر بریزید و با گشنیز تازه تزئین کنید.
ارزش غذایی
- کالری: 413
- چربی: 26 گرم
- کلسترول: 437 میلی گرم
- کربوهیدرات: 27 گرم
- فیبر: 3 گرم
- پروتئین: 20 گرم
- سدیم: 397 میلی گرم