این دو مدل سس مخصوص فلافله! خوب یاد بگیر!
به گزارش مجله جام جهان، فلافل جنوب طعمش به سسیه که داره! باور نداری؟ امتحان کن!
امضای شهر های جنوبی پای فلافل ثبت شده است و آن را نمی توان به هیچ شکلی خدشه دار کرد! پس باید آن را به همان سبک و سیاق هم میل کرد تا ارزش های این غذای خوشمزه و مجذوب کننده حفظ گردد.
اگر تا به امروز فلافل را با سس مایونز یا سس کچاپ می خوردید همین امروز از نموده خودتان پشیمان شوید و این چند خط را خوب حفظ کنید و سس های اصیل را آماده نموده و با اولین فلافل نوش جان کنید تا متوجه بشوید تفاوت از زمین تا آسمان است!
خب! دو مدل سس برایتان داریم که هر دو شما را از هر سس دیگری بی احتیاج می نماید. در هر دوی این سس ها پودر انبه پایه اصلی است و از اهمیت ویژه ای برخوردار است. پس در قدم اول برای خوردن یک فلافل اصیل باید پودر انبه آماده کنید. پودر انبه را همه ادویه فروشی ها و عطاری ها دارند. این ادویه از انبه تازه و نارس درست می گردد.
سس اول:
تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرد. یک سس زرد رنگ خواهید داشت که رنگش را از انبه گرفته است. روی گاز بگذارید و با حرارت ملایم حدود 10 دقیقه اجازه بدهید بماند. سس شما حاضر است و می توانید توی یخچال بگذارید. شکر برای این در سس استفاده می گردد که طعم تند و تیز آن را تعدیل کند.
سس دوم:
تمام مواد را خوب با هم مخلوط کنید. این سس احتیاج به حرارت ندارد و به محض اینکه مخلوط شد آماده است فقط برای اینکه مواد خوب در هم ادغام شوند و مزه ها به خورد هم برود مدتی در یخچال بگذارید. اگر با طعم تند و ترش مسئله ای ندارید می توانید شکر را حذف کنید.
منبع: راهنماتو
منبع: فرارو