سمبوسه رولی، یک تند خوشمزه
به گزارش مجله جام جهان، سمبوسه یکی از غذاهای تند و خوشمزه مخصوص جنوب کشور است که این روزها در شهرهای مختلف هم تهیه می گردد. سمبوسه رولی یک روش دیگر از دستور پخت این غذا به شمار می رود.
سمبوسه رولی یکی از انواع سمبوسه ها است که به راحتی برای مهمانی و تولد در خانه درست می گردد. این غذا یک ایده ناب و خوشمزه است که با گوشت چرخ نموده و صیفی جات مختلف تهیه می گردد. سمبوسه رولی با نان لواش نرم تهیه می گردد. شما می توانید به دلخواه این سمبوسه را در روغن یا در فر سرخ کنید تا روغن کمتری به خود بگیرد. در کنار این سمبوسه می توانید از سیب زمینی سرخ شده بهره ببرید. با خبرنگاران همراه باشید تا طرز تهیه سمبوسه رولی را یاد بگیرید.
مواد لازم برای تهیه سمبوسه رولی
- گوشت چرخ نموده 250 گرم
- پیاز 1 عدد
- فلفل دلمه 1 عدد
- فلفل سبز 2 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- بادمجان 1 عدد
- گوجه فرنگی 4 عدد
- نان لواش به اندازه لازم
- پنیر پیتزا به اندازه لازم
- نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
مواد لازم برای تهیه سس مخصوص
- گوجه 3 الی 4 عدد
- رب گوجه 1 قاشق غذاخوری
- نمک و پول بیبر به اندازه لازم
طرز تهیه سمبوسه رولی
مرحله اول
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و خرد کنید و داخل تابه با کمی روغن و زردچوبه تفت دهید تا طلایی و سبک گردد. گوشت را اضافه کنید و خوب تفت دهید تا گوشت خوب سرخ گردد و بعد کمی نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. در ادامه فلفل دلمه و فلفل سبز و بادمجان را اضافه کنید.
مرحله دوم
همه مواد را خوب هم بزنید و در ادامه یک گوجه را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید. در سرانجام رب را اضافه کنید و کمی سرخ کنید تا بوی خامی رب گرفته گردد. مواد میانی سمبوسه ما آماده شده است.
مرحله سوم
نان های لواش را به صورت طولی برش بزنید و روی هر نان کمی پنیر و مایه گوشتی بریزید و دوباره کمی پنیر قرار دهید و نان را رول کنید. ماهیتابه را روی شعله قرار دهید و کمی روغن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ گردد و بعد رول گوشت را روی شعله کم سرخ کنید تا طلایی گردد.
اگر به دستور غذاهای فوری علاقه دارید طرز تهیه پیراشکی پنیری بدون فر را بخوانید.
نکات کلیدی در تهیه سمبوسه رولی
- می توانید مواد میانی را به دلخواه تغییر دهید.
- اندازه فلفل سس را تغییر دهید.
- بهتر است بعد از سرخ شدن سمبوسه رولی را روی دستمال کاغذی قرار دهید.
پیشنهاد مطالعه: برای تماشا دستورهای آشپزی کیک توت فرنگی، صورتی خوش رنگ بهاری را بخوانید.
منبع: پیام دلتا