غذاهای محلی اصفهان

به گزارش مجله جام جهان، در این مقاله از معرفی غذاهای محلی ایران یکی از جاذبه های بسیار زیبای اصفهان یعنی غذاهای محلی اصفهان را به شما معرفی خواهیم کرد. در ادامه با خبرنگاران همراه باشید…

غذاهای محلی اصفهان

اصفهان یکی از زیباترین و دیدنی ترین شهرهای ایران بوده که علاوه بر جاذبه های گردشگری فراوان، خوردنی های بی نظیری نیز دارد. این شهر با غذاها و خوراکی های رنگارنگ و خوشمزه خود میتواند جوابگوی هر نوع ذائقه ای باشد.

در صورتی که می خواهید در سفر به اصفهان با ما در طعم ناب این غذاها شریک شوید؛ با خبرنگاران همراه شوید تا ساعاتی خوشمزه را در اصفهان بگذرانیم.

بریان (بریونی)

معروف ترین غذای اصفهان بریان می باشد.بریان در زبان و گویش خودمانی ما بریانی می باشد ,اما شما باید بریان اصفهان را مزه کنید تا طعم اصلی این غذا را بچشید.بریان از مخلوط گوشت گردن گوسفند، جگر سفید گوسفند، ادویه اصفهانی، پیاز، نمک و فلفل وزرد چوبه تهیه خواهد شد.بریان یکی از مهم ترین جاذبه های اجتماعی اصفهان محسوب می گردد که این غذا به این راه تهیه خواهد شد که گوشت رابا 2عدد پیاز وادویه می گذاریم بپزد سپس جگر سفید سرخ می کنیم پس از آن گوشت پخته شده رابا2 عدد پیاز به جای مانده چرخ می کنیم ونمک وفلفل وزرد چوبه اضافه میکنیم.سپس پس از آن تفت می دهیم و در مرحله بعد گوشت گوسفند و دنبه را نیز پس از پخت چرخ کنید و با کمی زعفران، نعنا خشک، برای خوش بو بودن آن بار دیگر چرخ می کنیم.

سپس مایه بدست آمده را تبدیل به همبرگر می کنیم و بعد آن را سرخ می کنیم.

کاله جوش (کله جوش)

یکی از غذاهایی که در بیشتر شهرهای ایران پخته خواهد شد ,کله جوش می باشد.این غذا که به ایلات قشقایی و منطقه اصفهان برمی گردد,خیلی سریع آماده خواهد شد.برای تهیه کله جوش نیاز به کشک، نعنا خشک، پیاز، گردو، روغن، نمک و فلفل دارید تا با پخت سریع غذای ساده را میل کنید.

حلیم بادمجان

حلیم بادمجان هم یکی از غذاهای سنتی معروف اصفهان می باشد.حلیم بادمجان تهیه شده از برنج، گوشت، بادمجان، پیاز و نعنا داغ، کشک، نمک و فلفل.در حلیم بادمجان اصفهانی باید برنج را تا حدی بپزید که وا برود ,پس از آن گوشت (بهترین گوشت برای حلیم بادمجان ,گوشت گردن می باشد)بادمجان ها را هم جدا سرخ کنید و بکوبید. بعد گوشت را اضافه کنید و مجدد بکوبید تا مخلوطی همگون به دست بیاید. در آخر کشک را اضافه کنید و پس از نیم ساعت حرارت دیدن آن را با نعنا و پیاز داغ تزئین کنید.

پلو ماش و قمری

یکی از پلوهای معروف و خوشمزه اصفهان ,پلو ماش و قمری می باشد.قمری نوعی کلم می باشد که هنگامی که در برنج و ماش قرار بگیرید ,مزه و طعم غذا را بسیار خوشمزه می کند.

منبع: تاپ تراول
انتشار: 20 شهریور 1401 بروزرسانی: 20 شهریور 1401 گردآورنده: shahjahanfaroj.ir شناسه مطلب: 1678

به "غذاهای محلی اصفهان" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "غذاهای محلی اصفهان"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید